Üdvözöljük az Artphoto Galériában!

 

Az Artphoto Galéria 2000 óta működik, elsősorban internetes fotóművészeti galériaként, de 2013 ősze óta a budapesti kiállítótermek sorában is jelen van. A galéria kiállítóterme a XI. ker Bartók Béla úton, Újbuda szívében, az ott egyre népszerűbbé váló kulturális negyedben található.

A Galéria alapvető célkitűzése, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse és fogadtassa el a művészi fotográfiát, mint műtárgyat és rangos képzőművészeti alkotást, ezért a kortárs magyar fotográfia jelentős alkotóinak műveit mutatja be kiállításain.

Képviselt művészei és kiállitói közé a magyar fotográfia kiemelkedő alkotói tartoznak: Féner Tamás (Kossuth-díjas), Eifert János, Vancsó Zoltán, Markovics Ferenc, Stalter György, Balla Demeter (Kossuth-díjas), Farkas Antal Jama, Horváth M. Judit, Varga Tamás, Kerekes Gábor, Haris László, Mucsy Szivia, Baricz Kati.

Az itt bemutatott képek a művész által hitelesített példányai egyúttal meg is vásárolhatók. Megtalálhatók egyedi „vintage” példányok, de egyes képekből az Artphoto Collection keretében elérhetők kitűnő minőségű, a szerző által hitelesített digitális printek, un. gicleé nyomatok is.

Galériánk a környezetükre igényes, polgári értékrenddel bíró, szép iránt fogékony, modern embereknek kínál széles választékban és elérhető áron olyan fotóműtárgyakat, amelyek még hatásosabbá, egyedibbé teszik a legjobban kialakított enteriőrt is, és a fotográfia, mint művészi alkotás egyedi különlegességének élményével ajándékozza meg vásárlóját.

Az itt megvásárolt alkotások, műtárgyak értékőrzők, egyediségüket és minőségüket a galéria minden esetben tanúsítvánnyal szavatolja.